Jens Munch tiltrådte den 1. august som ny sekretariatsleder for TRIO. Han afløste dermed Karsten Bech, der havde været leder siden organisationen blev etableret.

Netværks- og genrespillestedet Jazz I Trekanten satte i efteråret 2023 navn på deres nye sekretariatsleder. Jens Munch fra Aarhus tiltrådte stillingen den 1. august 2023, hvor han kom fra en stilling som Grobund Bandakademi i Aarhus, som han også var medstifter af.

Dermed afløste han stifter og tidligere sekretariatsleder Karsten Bech, der gik på pension til efteråret.

Med hans indgående kendskab til musik- og foreningsliv mener bestyrelseslederen i TRIO, Morten Weeth, at Jens Munch er "det perfekte match for organisationen".

- Vi ledte efter en profil, som både kan udfordre os kreativt, men også en profil der kan sikre en stabil drift af foreningen. Jens satte bare tjekmærker ved alle punkter på vores ønskeliste. Han har en imponerende baggrund der passer perfekt til Jazz i Trekanten, og kemien var der med det samme, siger Morten Weeth.

Jens Munch, der er 42 år, har gennem årene været en central del af Ujazz under Aarhus Festuge, og Jens har yderligere også været involveret i Aarhus Jazzfestival. Jens glæder sig til at starte i den nye stilling, og har stor beundring for hvad TRIO har skabt:

- Det er med stor beundring, ydmyghed og respekt, at jeg træder ind i rollen som sekretariatsleder for TRIO. Mest glæder jeg mig til at blive en del af et i forvejen super stærkt og inspirerende kulturelt miljø, med holdning og noget på hjertet, og til at videreføre organisationen i en god og sund retning, og give os alle nogle mindeværdige og vedkommende oplevelser, siger han.

Med de unge talenter i fokus

Jens’ hjerte banker især for unges talentudvikling og fællesskab. Hos Grobund Bandakademi, som anses for at være et pædagogisk fyrtårn i Danmark, er fokusset rettet mod unge, hvor skabende samspil, det kreative fællesskab og ungeinvolvering i musikkens verden er nøgleelementerne. Ungefokus har altid været en stor del af TRIO, og Jens’ erfaringer og kompetencer på området skal bruges til at videreudvikle på blandt andet JazzHaus, som er betegnelsen for TRIOs unge frivillige, der huserer i både Kolding, Vejle, Grindsted, Haderslev og Fredericia.