playicon

I 2018 gennemførte TRIO projektet for første gang og modtog ved DMA Jazz 2018 JazzDanmarkprisen for Årets Nytænkende Koncertoplevelse.

I år har KOBTER fået til opgave at komponere et værk inspireret af kirkerummet featuring den unge talentfulde organist Jonas Kjærgaard Kristiansen fra MGK-Syd. Resultatet af det er ElekTro Suiten.

Ideen bag kompositionen er at bruge velkendte instrumenter fra kirken, trompet og orgel, og kombinere dem med KOBTERs nutidige elektroniske univers. Musikken afsøger kirkens rum og væsen, og lyden er på samme tid velkendt og ny. Fastlagte passager blandes med mere frie improvisatoriske forløb, og der er arbejdet meget med at udforske alle kirkeorglets mange facetter. Derudover bruges det store klangfulde kirkerum som medspiller i musikken.

Det tekniske hold bag koncerten har arbejdet på at få det visuelle til at spille sammen med musikken, og koncerten bliver derfor på alle måder et eksperiment i hvad det streamede medie kan. Hele kirken tages i brug, både lydmæssigt og visuelt, og du har mulighed for at opleve denne unikke konstellation livestreamet som en del af Jazz To Go-rækken .

Line Up:
KOBTER
Peter Clement Marott: trompet & elektronik
Jakob Sørensen: trompet & elektronik
Featuring
Jonas Kjærgaard Kristiansen: kirkeorgel & rhodes

Teknik: 
Phillip Leonhard // Kamera
Andreas Skovbjerg // Kamera
Frederik Gejl Nissen // Lyd 
Thomas Sørensen // Producent