TRIOs musikprofil

TRIO er et netværks- og genrespillested, der beskæftiger sig med jazzen og dens beslægtede genrer. Vi agerer med udgangspunkt i Kolding, men har mere end 50 faste samarbejdspartnere og venues i hele Trekantområdet, der består af syv kommuner.

Derfor arbejder vi anderledes end andre spillesteder med eget fast venue, da vores fornemmeste opgave er at matche bands og orkestre med det rette venue og/eller arrangør/partner. Vi arbejder ud fra forskellige koncepter, som danner grundlag for vores bookinger, og vi har en lang bookingliste med musik fra alverdens hjørner af jazzgenrerne, som vi tager udgangspunkt i og deler med vores samarbejdspartnere, når vi skal bruge musik til en begivenhed.

Vi laver derfor sjældent direkte bookinger ud fra bestemte datoer, men du er som musiker eller booker altid velkommen til at komme med på vores bookingliste, så du/I kan blive taget i betragtning til et eventuelt job.

Som netværks-og genrespillested, forpligter vi os desuden til at udforske og understøtte vækstlaget. Derfor beskæftiger vi os både med moderne og traditionel jazz til det mere eksperimenterende, eftertænksomme, rockede og verdenmusiske - og alt der imellem.

Bliv booket til en koncert

Er du interesseret i at spille hos TRIO, så er du altid meget velkommen til at fremsende en mail til booking@triolive.dk.

Hvis du vil hjælpe os, så skriv orkestrets navn i emnefeltet og sørg for at have et direkte link til en YouTube video, hvor bandet optræder live, så vi kan få den bedste fornemmelse af, hvilken oplevelse, vi kan forvente os af bandet og ikke mindst, så vi nemt kan dele det med vores samarbejdspartnere.