Tiny City Jazz

En af TRIOs allerfornemmeste opgaver er at bringe jazzmusikken ud, der hvor den aldrig eller sjældent forekommer.

Denne mission bliver helt konkret i projektbeskrivelsen for Tiny City Jazz, hvor kriterierne er at præsentere koncerter i landsbyer med under 3.000 beboere.

Vi samarbejder med en række lokale ildsjæle, der gennem samarbejdet opkvalificeres til at blive fuldbårne koncert- og eventarrangører til gavn for deres lokalsamfund. 

Pt. samarbejder vi med fem landsbyer i fem kommuner, som hver arrangerer tre koncerter – én for voksne, én for unge og én for børn:

  • Sønder Bjert, Kolding
  • Øster Lindet, Vejen
  • Skærbæk, Fredericia
  • Egtved, Vejle
  • Brenderup, Middelfart

Kommende Tiny City Jazz Koncerter

05.09.24
SP-Just-Frost Egtved Forsamlingshus, Egtved

Det bliver en fantastisk aften med denne legendariske trio. Virkelig høj stemning og fantastisk glad musik.

Billetprisen er kr. 300,- inkl. en platte før koncerten.
Billetterne sælges hos Sportigan, Aftensang 4A, Egtved. Tlf. 75551022 - eller på billetten.dk
Dørene åbnes kl. 18.30 og servering kl. 19.00.

SP-JUST-FROST: En energisk hyldest til New Orleans

Esben Just (piano/vokal), Henrik "SP" Schou Poulsen (bas/kor) og Søren Frost (trommer/kor) udgør tilsammen den danske trio SP-JUST-FROST, der er kendt for sin medrivende og energiske fortolkning af New Orleans' musiktradition. Gruppen startede i 1998 under navnet SP, Just og Frost, og har gennem årene udviklet et stærkt musikalsk fællesskab. De tre musikere deler en passion for genrer som jazz, blues, funk, rhythm and blues og rock'n'roll, og bringer hver deres unikke talenter til bordet. Esben Justs virtuose klaverspil er et af gruppens varemærker. Han er en eminent pianist med en smittende entusiasme og en evne til at improvisere med lethed. Henrik "SP" Schou Poulsens groovy baslinjer skaber et solidt fundament for musikken, mens Søren Frosts kraftfulde trommespil giver den rytmiske drive.


SP-JUST-FROSTs repertoire spænder fra klassiske New Orleans-numre til originale kompositioner. De er kendt for at levere medrivende live-shows, der er fyldt med energi og improvisation. Gruppen har modtaget anerkendelse for sit talent, herunder en DMA Folk-pris for Årets danske blues-album i 2004. De har turneret i Danmark og i udlandet, og har spillet på en lang række festivaler og koncertsteder. En koncert med SP-JUST-FROST er en unik oplevelse, der tager dig med på en musikalsk rejse til New Orleans. Deres smittende energi og passion for musikken er sikker på at få dig til at danse og synge med.

Koncerten er en del af Tiny City Jazz.

VORES SPONSORER