Tiny City Jazz

En af TRIOs allerfornemmeste opgaver er at bringe jazzmusikken ud, der hvor den aldrig eller sjældent forekommer.

Denne mission bliver helt konkret i projektbeskrivelsen for Tiny City Jazz, hvor kriterierne er at præsentere koncerter i landsbyer med under 3.000 beboere.

Vi samarbejder med en række lokale ildsjæle, der gennem samarbejdet opkvalificeres til at blive fuldbårne koncert- og eventarrangører til gavn for deres lokalsamfund. 

Pt. samarbejder vi med fem landsbyer i fem kommuner, som hver arrangerer tre koncerter – én for voksne, én for unge og én for børn:

  • Sønder Bjert, Kolding
  • Øster Lindet, Vejen
  • Skærbæk, Fredericia
  • Egtved, Vejle
  • Brenderup, Middelfart

Kommende Tiny City Jazz Koncerter

16.08.24
Jeppe og Jazzhyænerne Egtved Skole, Egtved

Glad musik for børn og barnlige sjæle

Jeppe & Jazzhyænerne er et af landets absolut hotteste bands for børn med børnetv-vært Jeppe Vig Find i front. Jeppe er blandt andet kendt fra Ramasjangs Lille Nørd og på scenen vil Jeppe præsentere børnene for jazzens skæve univers, ved at synge, spille og lege aktivt med både toner og stilarter. Jeppe og Jazzhyænerne giver et underholdende show, hvor musikken fortæller historierne og hele kroppen lytter aktivt med. Der skal danses, fortælles historier og leges med udklædning.

Det bliver en koncert, hvor forældrene med garanti også vil vrikke med hofterne og Hyænerne garanterer en fest med flødeskum på toppen.

 

 

05.09.24
SP-Just-Frost Egtved Forsamlingshus, Egtved

Det bliver en fantastisk aften med denne legendariske trio. Virkelig høj stemning og fantastisk glad musik. Billetprisen er kr. 300,- inkl. en platte før koncerten.

Billetterne sælges hos Sportigan, Aftensang 4A, Egtved. Tlf. 75551022 - eller på billetten.dk
Dørene åbnes kl. 18.30 og servering kl. 19.00.

SP-JUST-FROST: En energisk hyldest til New Orleans

Esben Just (piano/vokal), Henrik "SP" Schou Poulsen (bas/kor) og Søren Frost (trommer/kor) udgør tilsammen den danske trio SP-JUST-FROST, der er kendt for sin medrivende og energiske fortolkning af New Orleans' musiktradition. Gruppen startede i 1998 under navnet SP, Just og Frost, og har gennem årene udviklet et stærkt musikalsk fællesskab. De tre musikere deler en passion for genrer som jazz, blues, funk, rhythm and blues og rock'n'roll, og bringer hver deres unikke talenter til bordet. Esben Justs virtuose klaverspil er et af gruppens varemærker. Han er en eminent pianist med en smittende entusiasme og en evne til at improvisere med lethed. Henrik "SP" Schou Poulsens groovy baslinjer skaber et solidt fundament for musikken, mens Søren Frosts kraftfulde trommespil giver den rytmiske drive.


SP-JUST-FROSTs repertoire spænder fra klassiske New Orleans-numre til originale kompositioner. De er kendt for at levere medrivende live-shows, der er fyldt med energi og improvisation. Gruppen har modtaget anerkendelse for sit talent, herunder en DMA Folk-pris for Årets danske blues-album i 2004. De har turneret i Danmark og i udlandet, og har spillet på en lang række festivaler og koncertsteder. En koncert med SP-JUST-FROST er en unik oplevelse, der tager dig med på en musikalsk rejse til New Orleans. Deres smittende energi og passion for musikken er sikker på at få dig til at danse og synge med.

Koncerten er en del af Tiny City Jazz.

 

 

29.09.24
Kiosk i kirken Øster Lindet Kirke, Øster Lindet TRIO / Øster Lindet Kirke

Kiosk er et Aarhus-baseret band, der laver original audiopoesi. Bandet forener musik og poesi på en underfundig, tilgængelig og ærlig måde – altid lige i øjenhøjde. Det musikalske univers er inspireret af jazz, latin og pop og teksterne kredser om at være ung, blive ældre, være ensom, i tosomhed, lave familie, være søvnløs, rodløs, urolig – og næsten lykkelig. I 2020 udgav Kiosk albummet Tæt nok på som bl.a. var ”Ugens Album” på P8 Jazz. I 2023 kom opfølgeren Drift, hvorfra nummeret ”Paloma” blev nomineret som Årets Single ved Danish Jazz Awards 2023.

Kiosk har eksisteret siden 2016 og består af Maj Ørskov (tekst), Rasmus Hvelplund (saxofon), Andreas Ohrt (klaver), Anders Boye (kontrabas) samt Severin Perc (perkussion).

---------------------------------

Koncerten markerer starten på sæsonen for det nye kuld konfirmander i sognet, som alle inviteres til koncerten sammen med deres familie, og indledes derfor med nogle få ord af den lokale sognepræst.

 

 

17.08.24
Tiny City Jazzfestival Skærbæk Klintegården, Strandparken, Skærbæk

Lørdag d. 17. august kan man opleve noget helt nyt, når Tiny City Jazzfestival løber af stabelen for allerførste gang. Oplev 3 koncerter, den lokale revy, god mad og fantastisk stemning. Medbring badetøjet til en dukkert mellem koncerterne og tag også børnene med til den gratis børnekoncert midt på dagen.

Det tilrådes at købe billet på forhånd, da der et begrænset antal til salg. Man kan købe/bestille billet til de enkelte dele formiddag, middag, eftermiddag/aften eller alle tre dele, hvis man gerne vil være med hele dagen. (OBS: Der skal også bestilles billet til den gratis børnekoncert.)

 

FORMIDDAG
Morgenmad og koncert med Pia Holst og band: 100 kr
Sat Revy: 50 kr
Kl. 10.00 – 11.00: MORGENMAD, Kaffe/te, rundstykker
Kl. 10.30 – 11.30: PIA HOLST OG BAND, Jazz standards
Kl. 12.00 – 13.00: SAT REVYEN 2024, Vores lokale teaterensemble

 

MIDDAG
Gratis adgang for alle (husk dog at bestille billet)
Kl. 14.30 – 15.15: SKOMOROKHI, Børnejazz

 

EFTERMIDDAG OG AFTEN
Revy, grill og koncert med Jordans Drive: 175 kr.
Kl. 16.00 – 17.00: SAT REVYEN 2024, Vores lokale teaterensemble
Kl. 18.00 – 19.00: LET ANRETNING, Spisning
Kl. 19.00 – 20.30: JORDANS DRIVE, JIVE Jazz

 

Festivalen foregår ved det naturskønne Klintegården, Strandparken i Skærbæk.

 

Køb dine billetter her: https://tinyjazz.nemtilmeld.dk/

 

 

VORES SPONSORER